Det finns såklart ett utbud av ”finare” köpe-köttbullar som man kan välja exempelvis Stensåkra som säljs i mindre förpackning och är himla goda att skiva till smörgåstårtor eller ha kalla som fyllning i baguetter
Observera att vattenkefir redan från början innehåller många levande mikroorganismer, men det tar ett par månader för den att få sin karakteristiska smak
Skogen är proppfull av blåbär nu. Vi äter sällan bröd hemma på grund av Sids alopecia, så han blev superglad över att få frallor och ”sylt” till kvällsmat
Om osten känns och smakar för strävt tillsätt lite färsk vispgrädde som rundar av smaken, börja med ett par matskedar, men se upp så att osten inte blir för utspädd
En skinkschnitzel är inte sällan panerad, dvs doppad i en röra av ägg och ströbröd, men eftersom den röran duktigt suger åt sig fett, avstår vi det idag
Men vi måste få klartecken från miljö och hälsa som har stränga krav på hanteringen. – Vi knäcker inga ägg här på fabriken, däremot köper vi ägg av Svenska Lantägg, då beställer vi antingen äggula, äggvita eller helägg som levereras fryst i hinkar
Pepparkaksburken är fortfarande halvfull med goda julpepparkakor av olika form och smak. Jag skar "locken" av två urkärnade äpplen och lade dem på ett ugnsfast fat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.