Häll på vispgrädde och smaka av med vitpeppar. Gräddsåspå buljongtärning - ger 5 dl färdig sås. En enkel gräddsås som blir gräddig och god även fast den enbart innehåller ca 20% grädde
)Till fyra portionerWallenbergare. Forma färsen till biffar och lägg dem på en tallrik med ströbröd. Stek biffarna i smör i en stekpanna i några minuter på varje sida
Tillsätt smöret och späd med varm mjölk till lagom konsistens. Lägg upp dem på ett ugnssäkert fat. Smaka av med salt, peppar och lite finriven muskotnöt
400 g svarta bönor på burk. 1 dl solrosfrön 2 dl kokt råris 400 g svarta bönor på burk 150 g morot 1 gul lök, stor 50 g riven ost 1 msk japansk soja 1 msk dijonsenap 1 dl rismjöl 0,5 msk kinesisk soja rapsolja till stekning salt peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.