Ånga av potatisen och vispa ner smöret, späd med gräddmjölken och smaka av med salt och peppar. Vänd dem i brödet, stek i smöroch lite olja på båda sidorna
De serverade Wallenbergaremed ärtpuré, rårördalingon, potatispuré ochskiratsmör. Gör nu ärtpurén (se nedan) och plocka fram de syrade eller rårördalingonen
Ånga av potatisen och vispa ner smöret, späd med gräddmjölken och smaka av med salt och peppar. Vänd dem i brödet, stek i smöroch lite olja på båda sidorna
Wallenbergare är fluffiga och lyxiga pannbiffar gjorda på kalvfärs och vispgrädde. Rör ner mjölk och grädde och smaka av med salt och peppar RÅRÖRDALINGON Rör de tinade lingonenoch socker tills sockret lösts upp
ha sedan i smöretoch smaka av med salt och peppar. Köttfärs var frysen också full med så jag hade tänkt göra köttbullar, men kom på att jag kunde laga fusk Wallenbergare på nötfärs i stället för kalv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.