Vongole utan musslor
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 schalottenlökar
  • 12 chilifrukter
  • 15 klyftor vitlök
  • 11 knippe persilja
  • 11 förp cocktailtomater
  • 11 dl olivolja
  • 12 dl vitt vin
  • 1400 g spagetti
  • 1 salt
  • 13 schalottenlökar 2 chilifrukter 5 klyftor vitlök 1 knippe persilja 1 förp cocktailtomater 1 dl olivolja 2 dl vitt vin 400 g spagetti saltFinhacka lök, chili och vitlök. Grovhacka persilja och dela tomaterna. Fräs vitlöken, chili och löken i olivoljan. Tillsätt vitt vin och låt koka ihop något, smaka av. Koka spagettin enligt förpackningen. Vänd ner spagettin med lökblandningen, tillsätt tomater och hälften av persiljan. Lägg upp på tallrikar och avsluta med mer persilja på toppen.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.