Några veckor innan jul råkade vi springa på Bo Hagström på Väla center utanför Helsingborg. Han signerade sin nya bok Viva la pasta som, vilket man kanske kan lista ut av namnet, innehåller en mängd pastarecept
Lägg ostmassan i en skål och blanda ner salt med en gaffel. Rör i smaksättning som pressad vitlök och Provensalsk kryddblandning eller den smak du vill
Vik dem dubbla, pensla dem med smör-&rapsolja. Arla® Smör-&rapsolja. Klipp till 4 rejäla ark av aluminiumfolie. Dela fisken i 8 bitar. 600 g blandad fiskfilé t ex gös, gädda. 2 dl Arla Köket® crème fraiche gourmet saffran&tomat
Vik dem dubbla och pensla dem med smör- & rapsolja. Arla smör- & rapsolja. Klipp till 4 rejäla ark av aluminiumfolie. Dela fisken i 8 bitar. 2 dl Arla Köket crème fraiche gourmet saffran & tomat
Lägg laxen i en ugnsform. Blanda färskost ,grädde och äggulan till en sås. Häll såsen över laxen och ställ in i ugnen, 200 C, ca 20 min. 4 laxfiléer. 1 äggula. ca 1½ - 2 dl handskalade räkor på burk (alt skala egna
Min bortskämda, gourmet son tycker egentligen inte om min hemmagjorda glass…. Dela vaniljstången på längden och skrapa ur den (använder du inte vaniljstång, kan du hoppa över att värma upp grädden och direkt börja med att vispa äggulorna)
Mitt bidrag till årets julfirande var att baka något bröd och så några godisar, googlade lite och kom fram till detta enkla recept som kommer ifrån Ernst
Förlåt för den urusla uppdateringen men jag har ju börjat jobba nu efter att varit föräldraledig i ett år så det finns helt enkelt inte lika mycket tid
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.