Börja med att blöttlägga bönorna i vatten, tillsätt ½ tsk bikarbonat, dagen innan. Dagen efter slår man bönorna i en durkslag, skölj dem som hastigast, slå över dem i en kastrull
Blötlägg bönorna kvällen innan. O. B. S inget salt i blöttläggningsvattnet. Hacka lök och vitlök, ta ut kärnorna ifrån chilin och hacka även den, skär morötterna i bitar
Gokväll på dig. Igår var det 19 dagen i Mexico och det betydde vår sista dag där, vi tog det lite lugnt på förmiddagen, sen blev det lunch och efter det lite shopping och middag
Detta är 80tals feeling i köket och paprikor ska fyllas med mexicansk bönröra och ost för att sedan gratineras i ugnen och serveras tyvärr bara med gurkan denna gång
Enligt Per Morberg ska man bränna av cream bruleen två gånger, det gjorde vi idag. Alltså syö över nytt råsocker över det första lagret och bränna av en gång till
Börja med att skålla tomaten i hett vatten ett par minuter, dra av skinnet på den och hacka, hacka löken och vitlöken, kärna ut chilin och hacka den väldigt smått, avokadon delas och kärnas ut och mosas om man vill ha lite grövre guacamole, eller så mixar man allt utom koriander, om man vill ha en finare guacamole, pressa lime över det hela, blanda,så att den inte missfärgas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.