Vitlöksstekt oxfilé med råstekt potatis och rödvinssås
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Oxfilé stekt i vitlök1,5 kg oxfilé 2 tsk salt 5 krm peppar 5 msk smör 1 klyfta vitlök
  • 1 Råstekt potatis11 fasta potatisar 5 msk smör 0,5 dl olivolja 7 klyfta vitlök 2 krm rosmarin 2 krm torkad timjan
  • 1 Rödvinssås4 schalottenlökar, grovhackad 2 morötter, skivade medelstora 4 msk smör 1 msk tomatpuré 5 msk rörsocker 0,75 dl balsamvinäger 4,5 dl rött vin 3 msk koncentrerad kalvfond 1,5 tsk soja 4,5 dl vatten 4 tsk majsstärkelse 2 krm salt 2 krm peppar
  • 1 Garnering250 g grön sparris 1 msk smör 1 krm salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.