4 600 g potatis 200 g kålrot 3 morötter 1 liten purjolök 5 dl grönsaksbuljong (vatten och buljongtärning eller fond) 2 lagerblad 10 kryddpepparkorn salt och peppar 480 g ostwurst 1 msk smör eller margarin 2 dl matlagningsyoghurt 1 1/2 msk dijonsenap Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Skala och skär kålrot, potatis, morot och rödlök i bitar. Dela korven om det behövs. Lägg allt i en bakplåtspappersklädd långpanna och häll över olivoljan
Pytt i panna med kryddig korv, rotfrukter, svamp, bacon och persilja. Du hittar också svamp och lite blandade rotfrukter i pytten, som ger lite höst-/vilt-/svenskt-feeling till det hela
Servera fisken med rostade rotfrukteroch sallad och ringla över lime-vinägretten. Rostade rotfrukter. Skala palsternacka och morötter och skär i stavar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.