Ingredienser Portioner: 4 1 blomkålshuvud (à ca 700 g) 1 stor vitlöksklyfta (gärna färsk) 3 msk olja 2 krm salt Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken?
Nämen, ett nytt recept. Senaste veckorna har verkligen varit fullt upp. Ni som följer mig på Instagram och Facebook har knappast missat att vår lilla prinsessa Ella har kommit till världen
Ansa och skölj blomkålen. Lägg först i blomkålen, därefter potatisen. 1 litet huvud blomkål. Men sedan kokade han pasta åt sig själv… 1 litet huvud blomkål
Ansa och skär blomkålen/broccolin i små buketter. Häll såsen över blomkålen. 1 blomkålsbukett (ca 500 g). Gratinera i ugnen 50–60 minuter, tills gratängen har fått fin färg och blomkålen/broccolin känns mjuk. 1 blomkålsbukett (ca 500 g)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.