Detta är nog en av mina favorit-förrätter, efter löjromstoast. Så lyxigt och otroligt enkelt. Ingredienser- valfritt antal havskräftor - en rejäl klick smör- 2 vitlöksklyftor- halvt knippe persiljaGör så här
. Passar bra som förrätt med ett gott bröd till eller som tillbehör till en god köttbit. Blir godast om man använder skogschampinjoner men det går också bra med vanliga
Vitlöksgratinerade grönmusslor. vi åt ju skaldjursbuffé i helgen på fåfängan och det var ju supergott men det är ju inte alltid man har möjlighet att bulla upp med massor av olika sorters skaldjur
1. Putsa oxfilén ren från hinnor och senor. Bryn den runtom i en stekpanna. Salta och peppra väl. 2. Skala och skiva potatisen tunt, i matberdaren går det snabbt och lätt att skiva
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.