Det är tacksamt att tillagaiugn eller låta puttra i en gryta med en massa gott. Jag återkommer gärna tillfläskfilé när jag vill göra något festligt men ändå enkelt
Ta ut formen ur ugnen och häll sen över purjokrämen runt fläskfilen. Börja med att fräs fläskfilen med lite olja eller margarin så att porerna täpps igen
Fördela ut ett lager skivadpotatisi en ugnsfast form. svartvinbärsgelé. Slå över grädden och platta till allt ordentligt – se till att grädden inte går hela vägen upp, då bubblar det över iugnen
Fläskfiléiugnen är bästa sättet för att få en mör, god fläskfilé, tycker jag. Fläskfilé är något som inte landar på våra tallrikarsärskilt ofta här hemma
Ikväll när Patrikprecis hade tänt vår grill så kom världens regnskur. Tack och lov har vi lock på grillen så det gick att slutföra grillningen trots allt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.