Eftersom det är kallt och ruggigt tycker jag att denna efterrätt passar perfekt även nu i helgen. Kör fikonbitar, nötter, kokos, smör och kryddor i en liten mixer till en jämn smet
Idag har jag haft en sån där perfekt semesterdag. Det är konstigt det här, när jag jobbar så kan jag verkligen längta efter att bara sitta och läsa en bok, men när jag äntligen har tid till det har jag inte ro i kroppen
Just nu är det perfekt att baka när man kommer hem från jobbet, det är så mörkt att man inte ser handen framför sig… så någon kvällspromenad blir det inte
Perfekttill midsommarfesten eller sommarfikat. Jag tog med ett par stycken till mitt första lärarjobb kommer jag ihåg och dom var såååååå populära och det var lite grann startskottet för mitt bakintresse
Idag blev jag sugen på något sött till kaffet Och det blev att springa in på ICA och inhandla lite choklad, 70% Sen hem och hacka sötmandel, smälta choklad, strö ut russin på en mindre form
Kolakräm till paj. Dra åt sidan och smält ner smör och tillsätt vaniljsocker. Tricket är att koka kolan till 122 grader. Koka grädde, socker och sirap tills det tjocknar och har en temperatur på 122 grader
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.