Häll marinaden i plastpåsen och gnid den runt om kycklingvingarna. Blanda honung, olja, soja, riven vitlök, chilisås, chili explosion och chermoula i en skål
Var och letade lite matinspiration och fastnade för de här goda champinjonerna, vitlöks, ochchilimarinerade champinjoner, som gav stor utdelning för liten insats i köksregionen
Riktigt goda och kladdiga kycklingvingar med het marinad och en krämig blue cheese dipp. Servera med en massa goda tillbehör som grönsaksstavar och ost
Hacka chilin och finhacka vitlöken. Vänd dem då och då så att de blir jämnt grillade. Boken ges ut av Bonnier Fakta och är fotograferad av Marcus Lawett
Salta och peppra. Smula sönder buljongtärningen och häll på lite vatten, låt koka i ett par minuter. Lägg i färskosten och grädden när vattnet kokat bort
Ute i vildmarken tar man vad man har och denna gång blev Öringen en aning asiatisk. Men med en bit folie, en gaslåga och en grill kommer man väldigt långt
Blanda ihop ingredienserna till marinaden och häll den i en påse och lägg i kycklingvingarna. Jag serverade vingarna tillsammans med klyftpotatis, sallad, hickorysås och guacamole
Skär fisken i mindre bitar och lägg i en ugnsfast form. Tvätta och finriv skalet på limefrukten. Pressa saften ur limen och citronen och häll skal och saft på torsken
Har redan nu träningsvärk ända ut i tårna, får se om det blir en skratt och nysfri tisdag imorn. Vitlöken blir mild, fyllig och ganska krämig, helt underbar
Och jag kommer definitivt göra det fler gånger för det var riktigt gott. Äntligen har jag tagit till mig alla tips och råd jag har sett, läst, hört om att just kött med mycket fett passar så bra att grilla
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.