Gör såhärTa av stammen från champinjonerna och mixa dem tillsammans med de övriga ingredienserna. Fyll champinjonerna med smörblandningen och toppa med ost
Var och letade lite matinspiration och fastnade för de här goda champinjonerna, vitlöks, och chilimarinerade champinjoner, som gav stor utdelning för liten insats i köksregionen
Häll tomatsåsen över champinjonerna och pastan, toppa med mer riven ost. Fräs ca 300 g kvartade champinjoner i smör, tillsätt 1 hackad schalottenlök och 2 hackade vitlöksklyftor. Jag tog även typ 2 msk vitlöksost (hade lite kvar i en förpackning i kylen, annars kan man hoppa över detta) samt krydda med salt och svartpeppar. Koka 300 g formpasta al dente och låt pastan åka ner hos champinjonerna innan allt läggs i en ugnsfast form. ca 300 g kvartade champinjoner. 2 hackade vitlöksklyftor
Jag lagade pasta med champinjoner, vitlök och persilja och serverade kycklingben till den. Fräs vitlöken och champinjonerna i smör och krydda med salt och pepparn
200 g champinjoner, eller kantareller, färska (jag hade färska champinjoner). 200 g champinjoner, eller kantareller, färska (jag hade färska champinjoner)
Skär upp köttet och servera ihop med de stekta champinjonerna. 18 st vitlöksklyftor. 1300 g skogschampinjonerSätt ugnen på 125 grader. 1Lägg vitlöksklyftorna på en skärbräda och banka sönder dem lätt med baksidan av en kniv. 1Skär champinjonerna i fyra delar och stek i smör
Jag är lite småkär i dom här tunna spagettin från Barilla, en solklar favorit till köttfärssåsen men även till denna snabba pastasås med champinjoner, vitlök, citron och creme fraiche
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.