Grillade kycklingben väldigt goda passar bra till buffé. kycklingbengrillkrydda (Santa Maria)honungsgrillsås (jag använde Citygross egna märke)Gör så här
Jag serverade det tillsammmans med mina hemmagjorda hamburgare och en vitlöks och persiljesås. 1 klyfta riven vitlök eller 2 tsk vitlökspulver. Servera med en dip, jag blandade ihop hemmagjord majonnäs med creme fraiche 50/50, riven vitlök, hackad persilja och lite salt. 1 klyfta riven vitlök. 2 tsk vitlökspulver
Kikar ni runt lite i min grillsäsongs-kategori så hittar ni lite olika förslag på just revben, och här kommer ännu ett, detta med smak av len honung med en liten släng av vitlök
Dela vitlöken i klyftor. Slå av vattnet och spola av vitlöksklyftorna i kallt vatten, skala dem. Koka upp vatten i en kastrull och låt vitlöksklyftorna koka cirka 1 minut. Efter tre dygn hälls vitlöken och vinägern i en kastrull, får koka upp och koka cika 1 minut. 2-3 vitlökar
Lägg kycklingbenen i en bunke, pressa över limen och vitlöken. Lägg i en långpanna, ringla över olivolja, salt, peppar och rosmarin och de marinerade kycklingbenen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.