Vitkål är perfekt att använda som alternativ till pasta och passar utmärkt till köttfärssås. Spagetti och köttfärssås var tidigare en av mina favoriträtter och något jag saknade när jag slutade med vetemjöl
Till lunch meckade jag ihop en förenklad carbonara med vitkålsspagetti, och det var så jäkla gott. Även om jag inte har lyckats övertyga alla i familjen att vitkålsspagetti är bättre än vanlig pasta så åt alla åtminstone, antagligen påverkade av all frisk havsluft
Det slutade med att jag gjorde en repris av Köttbullar i tomatsås med vitkålsspagetti men utan att göra själva köttbullarna eftersom man helst ska ha ströbröd i dem och jag dessutom knappt hade någon parmesan hemma
Jag blandade vitkålsspagetti, hackad grönkål, alfalfa-groddar och peston. Jag kan inte följa recept, jag är usel på att planlägga och har noll framförhållning i köket
Till lunch meckade jag ihop en förenklad carbonara med vitkålsspagetti, och det var så jäkla gott. Även om jag inte har lyckats övertyga alla i familjen att vitkålsspagetti är bättre än vanlig pasta så åt alla åtminstone, antagligen påverkade av all frisk havsluft
Idag skall ni få ett recept på köttfärssås med vitkålsspagetti. Vitkålsspagetti. Vitkålsspagetti. Redan onsdag och hur härligt sommarväder som helst har vi =) Och det har funkat bra nu igen med att följa LCHF och har inte fallit för en enda frestelse på några dagar
Ikväll provade jag att laga vitkålsspagetti för första gången (eftersom vi äter GI nu) samt en variant av Nigellas köttbullar i tomatsås (sååå gott recept), utgår från hennes ingredienser men har gjort om tillagningssättet lite grann för att förenkla det hela (glömde dock utesluta ströbrödet så helt GI-vänligt blev det inte)
sen vid 18 tiden var vi klara och Ylva och ante gick hem till sig och jag ställde mig och gjorde smörgåstårtan och sen åt jag köttfärssås med vitkålsspagetti
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.