Vitkåls "pasta" med basilika kräm & korv 12 propoints
Gourmet light
Gourmet light
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 2 1 röster

Ingredienser

  • Vitkåls "pasta" med basilika kräm & korv 12 propoints 2 portioner
  • 1/4 vitkålshuvud 1 gula lök, tunt klyftad
  • 1/2 paket sugarsnaps eller sockerärtor, skurna på mitten
  • 1/2 vitlöksklyfta, skalad
  • 1/2 kruka basilika
  • 1/4 dl sötmandel, hackad
  • 50 g ost max 10%, grovt riven
  • 1/4 dl rapsolja
  • 2 st korv med hög kötthalt - vi hade korv från vår korvkurs på Taylor & jones. (6 propoints/st)
  • salt och svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.