Att göra vitabönoritomatsås själv är inte bara otroligt enkelt, det blir också mycket godare, nyttigare och billigare än de köpta varianternai konservburk
Ett väldigt användbart hopkok av Vitabönoritomatsås. Lägg ibönorna och koka upp igen. Vi håller på för fullt och korrekturläser min och Cecilias kokbok
I Marocko kallas den här rätten LoubiavilketiIrak är en annan typ av bönor, haricoverts. Fasolia är en vanlig maträtt i många länder och kan tillagas på många olika sätt
IngredienserPortioner. Ca 3 dl 1 förp kokta stora vitabönor (à ca 380 g) 25 g smör 2 kvistar färsk rosmarin 2 krm salt Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Svenskt Smör, valfri 5. - Rabatt Arla 500 g Mer info Ladda kupong
Ingredienser4 dl torkade kokbönor, till exempel borlotto, cannellino eller bruna bönor5 dl snålröra eller annan kokt och smakriktomatsås med vitlök och lökchili1 dl olivoljasaltpepparturkisk yoghurt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.