Smaka av medvitlök och salt och peppar. Då har du en såsbas med väldigt koncentrerad smak. Det sista du gör precis innan servering är att lägga i räkorna i såsen
En krämig, vitsparrissoppamed mycket smak. Låt allt koka med lock tills grönsakerna blivit mjuka. Kombinera det eventuellt med skiva gott, krispigt bröd för att få mer mättnad
nymald vitpeppar. Skala sparrisen med potatisskalare. nymald vitpeppar. Sila soppan genom en sil och mosa samtidigt med en slev så att sparristrådarna fastnar i silen
Grön sparrissoppamedvit tryffeloljaPortioner. Skiva ner resten av sparrisen och fräs tillsammans med lök och vitlök i smöret tills löken är mjuk och genomskinlig
Tillsätt grädde och mjölk och smaka av med salt och vitpeppar. Tillsätt vitt mousserande vin. Vrid dem i spiraler och lägg på plåtar med bakplåtspapper
Värm upp olivolja i en kastrull/stor stekpanna, lägg i vitlök och peperoncino. Blanda försiktigt ner räkorna i tomatsåsen utan att röra om (för att undvika att bitar av stjärtskal blandas med i såsen)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.