1250 g vit choklad, smältKoka upp grädden tillsammans med saffran, låt stå och dra en stund. 1Smält den vita chokladen försiktigt (lämplig temperatur är 29-30 grader) och doppa sedan kulorna i den
I år så doppade jag dem i vit choklad istället för att rulla dem i kakao eller florsocker. Grädde, sirap och saffran kokas upp, tillsätt hackad vit choklad och tag av från plattan
PÅSKTÅRTA MED VIT CHOKLAD OCH SAFFRANSTRYFFEL. Eller vad sägs om en extra krämig och god kladdkakebotten med en saffran och vitchokladtryffel på, låter inte helt fel eller hur
Hacka den vita chokladen i bitar och rör ner det i grädden så det smälter tillsammans med sockret. 2 gelatinblad3 dl grädde1 dl mjölk2 msk socker100 gram vit chokladGör såhär
Minns du den kalla, vita såsen som man alltid fick till fiskpinnarna i skolan. Den där lite odefinierbara, kalla, vita såsen passar faktiskt väldigt bra till fiskpinnar, kokt potatis och gröna ärter
Här har ni en gudomligt god vit chokladcheesecake. Vit choklad och hallon gifter sig så bra. Den vita chokladen som är rätt så söt och sen syrligheten hos hallon
Vit choklad och hallonmoussetårta, 12 bitarBotten. 300 g vit choklad200 g Philadelphiaost25 g socker5 dl vispgrädde3 tråg med färska hallon à ca 250 gSätt ugnen på 175°. 300 g vit choklad
Då är den här vita sangrian perfekt. Vill du vara ute i god tid kan den vita sangrian förberedas innan med alla steg utom Spriten och isbitarna, som tillsätts när gästerna kommit
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.