Prinsesstårtamedvit marsipan, rabarberochjordgubbar. Här med en extra smarrig fyllning, ett fruktmos kokat på rabarberochjordgubbar, och ett täcke av vit marsipan
Vit mjuk chokladmousse toppad medjordgubbaroch yuzu curd. Jag valde att göra den vita chokladmoussen lätt syrlig med lite kesella för att den inte skulle bli översöt
Smält den vita chokladen och smöret över ett vattenbad eller försiktigt i mikron. Spritsa/bred på ett jämnt lager över botten och dekorera medjordgubbar, limezest, citronmeliss och jordgubbsblommor
Blanda alla ingredienser och fyll på med isbitar. Uteslut då vinet och tillsätt mer sockerdricka eller fruktsoda, alternativt använd ett alkoholfritt vin
Till efterrätt bjöd jag vinkokta rabarbermedvit chokladkräm och rostade havreflingor. Toppa med den vita chokladkrämen och låt stå i kyl i minst en timme
Vispa äggvitaoch strösocker till ett hårt skum. vit chokladmousse. Skiva rabarbernoch lägg i en kastrull, fyll på med lite vatten så att det inte bränns vid
Desserten från midsommarafton blev en gammal uttjatad favorit, pannacotta medvit choklad. Jag toppade pannacottan med ugnsbakade jordgubbaroch ett mandelkex
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.