Nu efter hela den här långa reseberättelsen är det äntligen dags för det vitapizzareceptet, tänk på att även om de ser små ut så mättar de otroligt bra
Stek champinjonera tills de får fin yta, lägg i den hackade rödlöken ochsvartkålen, stek tills svartkålenblivit mjuk, lägg i det stekta sidfläsket och ta av från plattan
Recept. Skala och finhacka vitlöken. Tvätta musslorna och ta bort "skägget" med en skalkniv. Servera musslorna rykande heta tillsammans med ett gott bröd
Det här är ett recept som ursprungligen kommer från Philadelphia, men jag har gjort några ändringar i själva tillvägagångssättet och därför skrivitreceptetmed mina egna ord
Ugnsstek i två timmar tills köttet blivit mört. Översatt frånoch anpassat eftre Bao Londons recept. Förutom denna bao med sidfläsk, het majo, gurka, jordnötter och koriander så gjorde jag en med bulgogikyckling som jag hade över, het majo, koriander och vårlök
Strimla vitkålen fint. Jag hade sedan på färska tomater, rödlök, ananas och champinjoner innan pizzan åkte in i ugnen för att sedan toppa med ruccola och parmesan efter gräddningen
När kantarellerna börjar bli klara så lägg i vitlökenoch stek tills den börjar ta färg. Ta ut pizzanfrån ugnen, fördela de stekta champinjonerna på pizzanoch strö över finriven Västerbottensost innan servering
Riv i limezest och smaka av med salt och peppar. Jag vet faktiskt inte var jag fick idéen till den här öppna lasagnen, men en dag fanns den där i huvudet och jag var tvungen att testa den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.