Minns du den kalla, vita såsen som man alltidficktillfiskpinnarnai skolan. En filbaserad sås, utan några tydliga smaker egentligen… Det låter otroligtosmickrande (som mycket skolmat tyvärr gör), men det var en väldigt god sås tillfisk, faktiskt
Häll ispringformen på den helt avsvalnade bottnen och toppa sedan med resten av chokladsmeten. Som alltid undrar man vart tidentagit vägen, den går alldeles för fort
Är de söndag så är de tänker jag Ja älskar ju både den klassiska mörka choklad brownien men också den vita choklad brownien (även kallat blondies) och fick då härom dagen en idé om att slå ihop dessa två till en och samma brownie
INGREDIENSER. Vispa upp smöret riktigtkrämigt och tillsätt chokladen och fortsätt vispa. Väg upp florsocker och tillsätt det tillsammans med philadelphiaosten och vispa det ganska länge tills att frostingenblirfluffig och len
Som ni märkt har det inteblivit några recept här på ett tag och den enkla anledningen är helt enkelt att tidenintefunnits och dessutom litebrist på inspiration som jag nu hoppas villinfinnasigtill fullo igen
Jag har av någon anledning fyllt frysen med block av vitfisk. Och det här blev faktiskt jättegott. Stek på pannan och salta (fisk ska saltas rikligt) och peppra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.