Fyll en liten kanna för att lättare fylla små aluminiumformar och låt chokladen stelna. Vit choklad. Hacka chokladen fint och smält tillsammans med kokosfettet över ett vattenbad
½ dl vit choklad knappar (eller hackad vit choklad). Några av er har efterfrågat lite ”nyttigare” bakverk, så därför kommer här några kakor med lite mindre fett och socker
Och det blev litevitischoklad med smak av citron. Okej, sista rycket med lite mer julgodis då. Förut nåt år hittade jag vit choklad med citronsmak o då använde jag den direkt men ikväll smaksatte jag med citronarom
Så här års kan det bli lite väl mycket saffran. Trots detta kunde jag inte låta bli att pröva på att smaksätta ischoklad gjord på vit choklad med saffran
Häll upp på ischokladformar. 400 gr vit choklad. ) 400 gr vit choklad. 100 gr cocosfett. 1 vaniljstång. Dela vaniljstången på mitten och skrapa ut de små
vit kladdkaka med konjak - Stort MUMS. 250 g vit choklad. 150 g vit choklad. Låt glasyren sätta sig lite i kylen, sådär 5 minuter. 250 g vit choklad. 150 g vit choklad
Skeda upp smeten i tex en gräddkanna för att sedan lätt hälla i ischokladformar. 200 g vit choklad. Mer julgodis hittar du Här och Här 200 g vit choklad
Häll upp på ischokladformar. 400 gr vit choklad. 400 gr vit choklad. 100 gr cocosfett. 1 vaniljstång. Dela vaniljstången på mitten och skrapa ut de små fröna i en kastrull
När ischokladen stelnat, riv skalet från 2 lime och dekorera med. 200 gram vit choklad. 60 st. 1. Smält kokosfettet i vattenbad, finhacka chokladen och rör ned den i
Bryt ner den vita chokladen i bitar och lägg ner lite i taget i de smälta smöret. Något gott till mello-finalen måste man ju självklart ha och då kanske denna vita chokladkladdkaka med citrongrädde kan vara något
Låt den svalna lite och häll sedan lite sås över varje pannacotta. Hacka den vita chokladen i bitar och rör ner det i grädden så det smälter tillsammans med sockret
Här kommer receptet på lite nyttigare godis, en liten bit passar perfekt till kaffet. Grädda mitt i ugnen i ca 175 grader i 6-10 minuter, ska få lite färg. Koka upp grädden med agavesirapen i en stor kastrull (bra med lite större kastrull så det inte kokar över), låt det sedan sjuda, tar en stund men efter ca 30-40 minuter börjar det hända lite i kastrullen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.