Smaka av med salt ochvitpeppar. lite salt och malen vitpeppar. Pocherad lättrimmad torsk med ägg ochpersiljesås är en enkel och lättlagad fiskrätt som passar väldigt bra så här efter helgens intensiva saftande och syltande
Servera såsen till varmrökt fisk, kokta ägg, sallad, tomater, gurka, ost och dill. Rör ut senapen med vinägern och blanda ner dill, majonnäs och grädde
Häll över citronsaft, dragon ochvitlök. Salta fisken. salt och olivolja. Lägg i fisken. Vitfiskmed dragon, citron ochvitlök (4 personer). ca 600 g färsk/tinad vitfisk (vi hade lyxig färsk spätta, men frysblock som är tinade fungerar lika bra). 2 pressade vitlöksklyftor. ca 600 g färsk/tinad vitfisk (vi hade lyxig färsk spätta, men frysblock som är tinade fungerar lika bra). 2 pressade vitlöksklyftor
Blanda ihop soja, ingefära, sesamfrön ochvitlöksklyftor i en skål. Lägg fiskfiléerna i en ugnform. Jag åt min tillsammans med sötpotatis/rödbetsmos, paprika och rivna morötter
Vänd fiskfiléerna i vetemjöl blandat med an aning salt och peppar. Tag dem upp och avkyl dem i en skål med kallt vatten och några isbitar i, lyft dem upp och låt rinna av
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.