Hacka den vita chokladen i bitar och rör ner det i grädden så det smälter tillsammans med sockret. 2 gelatinblad3 dl grädde1 dl mjölk2 msk socker100 gram vit chokladGör såhär. Lägg gelatinbladen i en skål med kallt vatten i ca 5 minuter
Du har nu din egna Big Mac-sås till en somrig picknick med hamburgare. Nu släpper McDonald’s sitt recept på deras mytomspunna Big Mac-sås – som jag ska få provlaga
Som ni märkt har det inte blivit några recept här på ett tag och den enkla anledningen är helt enkelt att tiden inte funnits och dessutom lite brist på inspiration som jag nu hoppas vill infinna sig till fullo igen
Dessutom är jag gärna med och tävlar om boken Sött från förr. För visst är det så att att vit choklad ihop medbär/frukt är något av det godaste man kan få som efterrätt
Koka upp grädden med vaniljstången och fröna, ta grytan från värmen och ta upp vaniljstången. Själva använde vi en äppelcidern Naked Apple från Kopparbergs som inte är så väldigt sötsliskig, men inte heller knastertorr
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.