Vit chokladmousse med passionsfrukt och digestivesmul
www.vinston.se
www.vinston.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 100 g vit choklad
  • 3 dl vispgrädde
  • 1 st ägg
  • 12 passionsfrukter
  • 2 digestivekex1. Bryt den vita chokladen i bitar och smält i vattenbad.
  • 12. Vispa grädden tjock i en bunke och vispa hastigt ägget i en annan.
  • 13. Häll ner den smälta chokladen i ägget under fortsatt vispning. Vänd försiktigt ner grädden.
  • 14. Skeda ur passionsfrukterna och fördela ut i botten av glasen. Klicka på chokladmoussen och ställ in i kylen minst tre timmar eller över natten. Smula över digestivekex och servera.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.