2 digestivekex1.
Bryt den vita chokladen i bitar och smält i vattenbad.
12. Vispa
grädden tjock i en bunke och vispa hastigt ägget i en annan.
13. Häll
ner den smälta chokladen i ägget under fortsatt vispning. Vänd försiktigt ner grädden.
14. Skeda
ur passionsfrukterna och fördela ut i botten av glasen. Klicka på chokladmoussen och ställ in i kylen minst tre timmar eller över natten. Smula över digestivekex och servera.
Jag serverade den här goda chokladmoussen gjord på vit choklad i ganska små glas och så toppade jag den medpassionsfrukt som bryter av fint mot den söta chokladen
Vitchokladmousse. Vispa ihop florsocker, äggvitaoch ättika. Ta fram glasen med moussen. Rör ihop och låt vila till sockret löst sig, rör lite då och då
Provade att göra vitchokladmoussemed grädde ochpassionsfrukt idag. Själv är jag inte så förtjust i vit choklad tycker att det är lite för sött, men den skulle nog passa utmärkt att servera tillsammans med färska jordgubbar på sommaren
Ulrik han serverade hallonparfait till efterrätt, Micke serverade saffranspannacotta och här hemma smaskade vi på en choklad- och Bailey's pannacotta medvitchokladmousse
Vit mjuk chokladmousse toppad med jordgubbar och yuzu curd. Jag valde att göra den vitachokladmoussen lätt syrlig med lite kesella för att den inte skulle bli översöt
Påskig kladdkaka med creme på vit choklad & passionsfruktOBS. Det ska vara gult och sött på påsk, här är en skapelse av både mörk & vit choklad samt mycket passionsfrukt, en självklarhet när jag fick i uppdrag av Löfbergs Lila att skapa en god påsktårta
Vi chokladmousse till fyra portioner. Denna dessert kombinerar tre ljuvliga smaker, och det krispiga flarnet tillsammans med hjortronen och den lena moussen blir helt enkelt mums
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.