Jag serverade den här goda chokladmoussen gjord på vit choklad i ganska små glas och så toppade jag den med passionsfrukt som bryter av fint mot den söta chokladen
Vispa vitornamed citronsaft till ett tjockt skum. Låt svalna tills det är likt ovispad äggvita. Vänd ner den i chokladmoussen och häll upp i små glas eller portionsformar
Vit mjuk chokladmousse toppad med jordgubbar och yuzu curd. Skeda över vitchokladmousse i varje skål. Bryt vita chokladen i bitar och smält i vattenbad
1200 g vit choklad. 1några kvistar citronmelissSmält chokladen i vattenbad (lägg chokladen i bitar i liten skål, ställ skålen i en kastrull med småkokande vatten). 1Blanda den smälta chokladen med crème fraiche och citronskal. 1Vispa grädde och socker till det blivit riktigt fast
Vitchokladmousse. Ägg blandat medvit choklad. Marinaden är riktigt god att äta ihop medchokladmoussen så man kan om man vill hälla den över jordgubbarna och chokladmoussen eller hälla den i en serveringsskål och låta de som vill ta av den
Toppa moussen med bär vid servering. 1150 g vit choklad. 1Receptet gäller för 8 glas 2 dl Arla® vispgrädde 150 g vit choklad 1 ägg 1 dl Arla Köket Kesella® kvarg blandade färska bär t ex hallon eller blåbärGör så här Vispa grädden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.