Toppa gröten med rostade nötter, bäroch skivad banan. Jag älskar gröt och startar mer än gärna helgen med en matig variant toppad med en massa nyttiga godsaker
För tre år sedan bjöd jag på Nipple Dreams, för två år sedan bjöd jag på lingonpannacotta medvit choklad, och förra året fick en fräsch rödbetssmoothie stå för det rosa oktoberinslaget
Marängtårtan jag tänkte bjuda er på idag är nästan likadan som grundreceptet, men med den skillnaden att jag nu använder ljust rårörssocker i stället för vanligt vitt socker, och även har uteslutit valnötterna eftersom både jag och en av mina döttrar blivit allergiska mot det
Servera helst muffinsen varma och häll den vita chokladsåsen över. Vit chokladsås. Blanda vetemjölet med bakpulvret och rör ner mjölblandningen i äggvispet
Tvätta av ballongerna med lite diskmedeloch skölj noga. Limemarinerade bär. Det här receptet består av många olika steg och en hel del ingredienser, men om du tar det steg för steg så är det inga svåra grejer
Bred Mascarpone på pizzabottnarna och riv över vit choklad. Toppa medfärskabäroch florsocker. Kavla degen och stansa ut små pizzor med ca 10-15 cm i diameter. Sänk ugnsvärmen till 225 grader och baka i mitten av ugnen ca 10 minuter. 100 g vit choklad. 200 g färskabär, t ex blåbäroch hallon
Kanderad frukt- och nötblandning2,5 dl strösocker 2,5 dl vatten 1 msk glykos 8 krm ättiksprit 12 % 200 g blandade nötter (naturella) 200 g torkad frukt, skuren i små bitar (t ex tranbäroch aprikoser). 1Cheesecake10 digestivekex 75 g smör 150 g vit choklad 300 g färskost 1 dl strösocker 1,5 dl vispgrädde 2 tsk vaniljsocker
Värm nu socker tillsammans med lite vit sirap i en stekpanna och lägg ner hackade nöterna. Sedan har Du i den vita fluffiga moussen och ställ in den i kylen några timmar
Vitchokladmousse. Vispa ihop florsocker, äggvitaoch ättika. Ta fram glasen med moussen. Rör ihop och låt vila till sockret löst sig, rör lite då och då
Ulrik han serverade hallonparfait till efterrätt, Micke serverade saffranspannacotta och här hemma smaskade vi på en choklad- och Bailey's pannacotta medvitchokladmousse
Vispa grädden och vänd bestämt ned i en tredjedel av grädden med luftiga tag i den smälta chokladen. Vänd sedan bestämt ner grädden lite i taget med luftiga tag till en mousse
Vit mjuk chokladmousse toppad med jordgubbar och yuzu curd. Jag valde att göra den vitachokladmoussen lätt syrlig med lite kesella för att den inte skulle bli översöt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.