Häll grädden över den hackade vitachokladen och blanda tills chokladen smält. Krama ur gelatinbladen, smält dem försiktigt i mikron och blanda ner dem i chokladgrädden
Smält chokladen i ett vattenbad. Rör sedan ned den smälta chokladen. Häll i springformen på den helt avsvalnade bottnen och toppa sedan med resten av chokladsmeten
Är de söndag så är de tänker jag Ja älskar ju både den klassiska mörka choklad brownien men också den vitachoklad brownien (även kallat blondies) och fick då härom dagen en idé om att slå ihop dessa två till en och samma brownie
Krama ur vattnet ur gelatinbladen och lägg i dessa i grädd- och chokladblandningen. Pannacotta med nougat jag älskar båda delarna så det kan ju inte bli bättre än så
Vitchoklad och saffran är ju som bekant en underbar kombo och denna fudge är inget undantag. Häll ner den smälta chokladen i en skål och tillsätt resten av den kondenserade mjölken
pannacotta. Fördela pannacottan i 6 vattensköljda glas. Fördela rabarberkompotten över pannacottan i glasen och ställ kallt i minst 1–2 timmar, gärna till nästa dag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.