Nu är det ju bara oktober än så länge, men idag köpte jag även vita hyacinter på Lilling Cottage. Smöra med hälften av smöret och hacka chokladen och strö halva den över smöret
Moussemed jordgubbar, lime och vitchoklad (ca. Riv den vitachokladen. Vispa grädden i en stor skål(så det ryms att röra ner jordgubbsröran och äggviteskummet sen)
Mousse på mango och vitchokladPortioner. Mousse. Skeda upp mangosorbet och vitchokladmousse. Mousse. Vispa upp moussen på samma sätt som man vispar grädde
Vitchoklad och saffran, sådär krämigt. Smält chokladen i micron och vispa ner den i äggsmeten. Vem spred osanningen om att saffran enbart hör julen till
HallonmoussemedVitChoklad. I det här receptet bytte jag ut en del av vispgrädden mot gräddfil för en högre syra i moussen eftersom jag serverar den till vitchoklad och vitchoklad är ju väldigt sött
Den vitachokladen och saffranet smälter samman helt perfekt och skapar en gyllene kaka som kompletteras med en vintriga apelsinsallad av kokade apelsiner med stjärnanis och kanel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.