Stekt den rensade kirskålen i olivolja tillsammans med vitlök. Som om att äta kirskålen skulle ge denna fruktansvärt invasiva växt existensberättigande
som ju kan vara mumsigt nu i helgen ifall solen tittar fram ochmankanskekan sitta ute och fika. Skär smöret i centimeterstora kuber, blanda sedan med socker, kaneloch kardemumma
Det gör att man sällan behöver slänga baljväxter, vilket så klart också är bra för miljön. Se fullständigt receptoch inspireras av fler rätter med baljväxter här
Mankan "ljuga" bort en del men det blir lättare och tårtbotten är jämn från början. Får pappret sitta kvar så "drar" det med sig tårtbotten när den svalnar ochkanten veckar sig
Äsch skit samma, godsaker är till för att njutas av och det gör jag minsann och speciellt när det smakar så in i hoppsan gott att jag knappt kan sluta äta
Bred glasyren över kakan medan den är varm och strössla över kokos. Hade en jättetrevlig Valborgsmässoafton igår, kanske hinner lägga in bilderna från den imorgon
Om man misstänker att ens sköldkörtel inte riktgt gör det den ska, som att äta ”perfekt”, röra på sig men vikten rubbas inte, ja då är det positivt att det finns en hel del mankan göra själv utan medicinering för att stärka och läka sin sköldkörteln
Blanda äggulor och florsocker i den andra skålen, vispa samman. Rabarber har jag i trädgården, inte speciellt gott att äta som den är, men gudomligt god att använda i bakning och i drycker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.