Blanda majonnäs med citronskal och saft. Späd eventuellt såsen med vatten för en tunnare konsistens. Vispa ner olivolja i en tunn stråle så majonnäsen och oljan binder
Hacka vitlöksklyftorna och blanda ihop alla ingredienser. Salta och peppra efter behag. Såsen blir godare av att stå och dra sig en stund i kylen innan servering
11 burk rom. 11 burk gräddfil eller crèmefraicheSmält smöret och låt det svalna. 1Skala potatis och riv den grovt på rivjärn. 1Vispa ihop mjölk, mjöl, bakpulver och salt till en jämn smet. 1Rör ner potatisen och det smälta smöret. 1Hetta upp våffeljärnet och smörj det väl
Smaka av med salt och peppar Servera med lite crèmefraiche, romoch ostflarn. Kör fruktköttet i matberedare och i med citronsaft, crèmefraiche, vatten och fond
Toppa varje chips med en tsk crèmefraicheoch en tsk rom samt en liten kvist dill. 1 dl crèmefraiche. 1 burk ca 80 gram rom eller kaviar av valfri sort eller blanda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.