Riv eller skär kålen fint och blanda med olja, vinäger, honung, salt och peppar. Tillsätt majonnäs och tranbär och toppa sedan med rostade nötter och några flertranbär
Blanda väl med händerna och knåda in dressingen. Smaka av med salt och peppar. Den här härligt matiga salladen finns med i vår julkokbok "Utvalda favoriter från Elsas Julbord"
Pajdeg innehåller mycket fett och vitt mjöl, äggstanningen bygger på gräddmjölk eller bara grädde, i fyllningen har man ost med hög fetthalt och många gånger innehåller pajenäven bacon eller liknande
Med dessa smoothies får du ny energioch blir en piggelin. Både gojibär och nyponskal är rika på C-vitamin och antioxidanter och dessutom fyllda med härliga smaker
Den krispiga och salta botten i kombination med ett tjockt lager mjölkchokladtryffel är lika med MUMS =) Det är väl tur att det räcker medenliten minibit - sedan känner man sig nöjd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.