Servera torskenmedkoktpotatis, skirat smör, citronklyfta samt riven pepparrotoch ev. lägg torskenmed lite skirat smör i botten i en ugnsfast panna och strö över lite salt samt peppar
KoktTorskmedPepparrotssmör. Låt dra ett par minuter, vänd försiktigt torskenmed en stekspade. Kokttorsk låter väl kanske inte som en riktig delikatess för en del
Värm en kastrull med lättsaltat vatten. Låt var och en salta och peppra efter egen smak. Skala potatisenoch koka tills den är mjuk (ca 30 min). 4 st portionsbitar torsk. 12 st potatisar
Torsk. Slå såsen över fisken och servera medkoktpotatis, ärtsallad och citronklyftor. Lägg äggen i en kastrull och fyll på med vatten så att det precis täcker
Torskryggmedkoktpotatisoch riven pepparrot. Använder du frysta torskryggfiléer så tina dem och torka av dem med hushållspapper så de inte är blöta när du bryner dem i smör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.