Man bör vara frisk. Och man bör naturligtvis alltid diskutera först med sin läkare. Fasta renar kroppen från toxiner, stimulerar kroppens ämnesomsättning och cellproduktion, bromsar åldrande samt stärker immunförsvaret
Dessa tacos är fyllda medfriska försommarsmaker såsom lime, koriander och chipotle. Till Vera la jag undan en portion linsfärs innan jag smakade av den med chipotlechili och salt
Häll av vattnet och blanda de varma linserna med rödlöken och dressingen och låt svalna. Nu har jag kombinerat linssalladen (länk här) med dessa rödbetor
Serveras med turkisk youghurt och mango chutney. Lägg över linserna och sedan grönsakerna och korven. Lins och couscoussallad med chorizo2 dl röda linser + 4 dl vatten kokas mjuk i 10 minuter2 dl couscous fullkorn + 4 dl vatten0,5 pkt saffran1 msk flytande margarin1 tsk sambal oeleklägg couscous saffran margarin sambal i en skål och häll på varma vattnet rör om och sätt på lock. 1 hackad röd paprika1 hackad morot0,5 skivad purjolökfräses i lite smör och saltas250 gram chorizo i slantar stekes. Avsluta med 1 dl svarta oliver
Mor min är fenomenal på att trolla fram smarriga röror med bönor och slikt. Enkelt och mycket gott. Smaka av med salt, peppar och ett par droppar olivolja
Blanda ner linserna i köttet och servera med tärnad fetaost och avocado. 1 gul lök,finhackadkycklingbuljong(tärning) eller fond2 dl okokta linser3 dl vattenmatfettFräs löken i olja eller smör,tillsätt linserna och slå på vatten och kycklingbuljong
Skölj linserna och lägg dem i en skål med vatten. halloumiosten ger biffarna ett väldigt bra tuggmotstånd något som annars kan vara lite svårt att få till med vegetariska linsbiffar
Det är bara att lägga upp lite fräscha grönsaker på tallriken (eller i matlådan), komplettera med de marinerade baljväxterna och vips så har man en god och nyttig måltid
Det är toppengott att få på fest, smakar finfint i matlådan och kan tas med på picknickar. Jag testade därför att göra pajskalet enligt det receptet, och jag tycker att det blev ett väldigt bra alternativ till smörstinn pajdeg
11 dl gräsig olivoljaLägg alla ingredienser till soppan i blendern och kör sopp-programmet. Har du ingen så mixa allt kallt och värm det till ca 70 grader i en kastrull på spisen. Servera ca 2 dl av soppan per tallrik, toppa med ca 1 msk olivolja och 1 msk smulad pecorino
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.