Chokladkaka med smak av apelsinPortioner. Ta av från värmen och rör ner likören, låt svalna. Bred ut hälften av chokladkrämen på en av halvorna, lägg den andra halvan över och bred ut resten av chokladkrämen
Ta av det från plattan och låt svalna. Grädda i nedre delen av ugnen i ca 50. Sätt ugnen på 200 grader. Blanda kakao, mjölk och socker i en kastrull och låt det koka upp
Ta av det från plattan och låt svalna. Grädda i nedre delen av ugnen i ca 50. Sätt ugnen på 200 grader. Blanda kakao, mjölk och socker i en kastrull och låt det koka upp
Grädda kakan i nedre delen av ugnen i ca 25 minuter. Egentligen är det här en vanlig chokladkaka som blir lite speciell genom att den smaksätts med en slurk glögg
Dela det mjölkfria margarinet i stavar eller mindre bitar. Avsluta med att arbeta med fingrarna. Arbeta ihop med en deg, först med trägaffeln och avsluta med händerna
Det var ju inte lätt att utse EN vinnare, men som tur är så blir det många tävlingar nu under december så många av er kommer få hem lite extra julklappar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.