Vinnarmenyn från Halv åtta hos mig i Varberg!
Gourmetmorsan
Gourmetmorsan
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 personer Tillagningstid: 40 min
  • Ingredienser
  • 125 gr räkor (Frysta räkor m MSC-märkning)
  • 125 gr kräftstjärtar (MSC-märkta)
  • 0,5 dl Dill
  • Citron, skal och juice från en halv citron
  • 200 gr palsternacka
  • 1 dl mjölk
  • 0,75 dl grädde
  • salt
  • Nypa socker
  • 1 skiva rågbröd
  • 1 msk smör
  • Salt
  • 120 minuter
  • Ingredienser
  • 800 gr fläskkotlett, benfri eller fläskytterfilé
  • 1 citron 1/2 kruka finhackad rosmarin
  • 1 paket bacon
  • salt/peppar
  •  
  • Krossad potatis
  • 1 kg mindre potatisar
  • 0,5 dl rapsolja
  • salt och peppar
  • Rosmaringlace
  • 0,5 dl balsamvinäger
  • 0,5 dl kalvfond
  • 0,5 dl socker
  • 1 dl vatten
  • 1 dl sky från köttet
  • 2 kvistar färsk rosmarin
  • Ev. maizena redning
  • Dragonkräm
  • 2 dl majonäs
  • 1 dl creme fraiche
  • 1 vitlöksklyfta, finhackad
  • 1/2 kruka färsk fransk dragon, finhackad
  • salt och peppar
  • Några droppar färskpressad citron
  • Antal personer: 4
  • Tillagningstid: 40 minuter
  • 2 dl grekisk yoghurt
  • 1,5 dl apelsinkräm
  • 1 dl hackade cashewnötter
  • 1 dl hackade mandlar
  • 2 msk socker
  • 2 msk smör
  • 1 apelsin att filéea
  •  
  • Apelsinkräm
  • 2 apelsiner 1 dl socker
  • 50 gr smör
  • 2 ägg 2 äggulor 1 msk maizena

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.