VINKOKTA MUSSLOR MED FÄNKÅL OCH TILL DET LITE GLUTENFRITT FOCACCIA
Malin's Diner
Malin's Diner
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 39 kr
  • Vinkokta musslor med fänkål
  • 1 kg blåmusslor
  • 1 gul lök
  • 1 vitlöksklyfta 1/2 fänkål 1 morot 2 dl vitt vin
  • 2 dl grädde
  • flingsalt
  • Focaccia med parmesanost
  • 1/2 rödlök (hackad)
  • 3 msk olivolja
  • 4 ägg 200 g Philadelhiaost vitlök/örter
  • 2 dl parmesanost (riven)
  • 2 dl Durramjöl eller mandelmjöl
  • 2 msk kokosmjöl
  • 1 msk fiberhusk
  • 1 tsk flingsalt
  • 2 tsk bakpulver
  • rosmarinblad
  • svarta oliver utan kärnor
  • flingsalt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.