Vinkokt kyckling med vårprimörer
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 st kyckling
  • hönsbuljong
  • 1.5 dl vin
  • saft
  • 1 st gul lök
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 1 st lagerblad
  • 10 st vitpepparkorn
  • 1 tsk dragon
  • 1 st sparris
  • 1 st morötter
  • 50 g sockerärter
  • 4 st vårlök
  • 1 st rädisor
  • körvel
  • 1 st kyckling hönsbuljong ca 6 dl 1.5 dl vin torrt vitt saft pressad av 1 apelsin 1 st gul lök 1 st vitlöksklyfta 1 st lagerblad 10 st vitpepparkorn 1 tsk dragon 1 st sparris bunt färsk grön 1 st morötter knippa späda 50 g sockerärter färska 4 st vårlök 1 st rädisor knippa körvel Det här behövs för ca 4 port:

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.