1 st
kyckling hönsbuljong ca 6 dl 1.5 dl vin torrt vitt saft pressad av 1 apelsin 1 st gul lök 1 st vitlöksklyfta 1 st lagerblad 10 st vitpepparkorn 1 tsk dragon 1 st sparris bunt färsk grön 1 st morötter knippa späda 50 g sockerärter färska 4 st vårlök 1 st rädisor knippa körvel Det här behövs för ca 4 port:
Krydda den med peppar och kycklingkrydda. Strimla kycklingen och fräs den i lite matfett. Fräs lök, bacon och champinjoner i stekpannan tills det fått lite färg tillsätt sen paprikan och låt den fräsa med
Skär kycklingfiléerna i grova bitar, förstek bitarna och lägg dem sedan i pajskalet. Skiva champinjonerna och fräs i smöret tillsammans med grovhackad bacon
Friterad kycklingmed sötsur sås – sååå himla gott. (något vi inte äter jätteofta eftersom att jag inte är något fan av de processade kycklingbitarna man köper i butik… )
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.