Så skönt med sånna helger ibland. Blanda ihop riven kokos med honung och lite kokosmjölk. Lägg dem på en bricka med bakplåtspapper och ställ in i frysen ca 1 timma
Det bästa med hösten är nog ändå att det är lika med skördetid. För er som fortfarande har röda vinbär kvar eller för er som var smarta att frysa in några påsar, vill jag tipsa om att baka denna röda vinbärskaka som jag hittade inne hos Söta saker
Bakade lite härligt krispiga småkakor med smak av apelsin och kokos. Som sötningsmedel, strö finns tex Hermesetas som funkar fint att baka med och vill man hellre använda naturligt sötningsmedel, vilket jag hellre väljer om jag måste använda sötningsmedel, så finns det Stevia och Agavesirap
Servera med bär på toppen. Cupcake. Vispa ägg och socker pösigt. Smält smöret och häll i det i smeten. Blanda i kokos flingorna, mjölet, bakpulvret, vaniljsockret och kakaon
Mitt bidrag blev en sötsyrlig vinbärskaka som jag hittat hos Alla goda ting. Med varsitt recept och medhavda ingredienser möttes vi i en av vännernas kök
Har sedan förra sommaren haft vinbär i frysen, som jag inte har vetat vad jag ska göra med, eftersom jag tycker att det lätt blir lite för surt med röda vinbär
Det bästa är att jag hade förberett en chiapudding med kokosmjölk och jordgubbs topping igår kväll. Blanda chiafrön med vatten och låt stå tills det blir en gel och använd gelén i recept som kräver ägg
Kokos & sesamtigerräkor medsoja/lime-dip. Jag har även bokat hotell och bokat färgning (för er som inte vet så lägger man flera lager med brunfärg/spray för att musklerna ska synas så bra som möjligt på scen) så nu är det mesta fixat och klart
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.