Blanda mjöl och bakpulver och vänd ner det försiktigt omväxlande med mjölken i smeten. Ta kakan ur ugnen, strö över lite socker och stjälp sedan upp den med den sockrade sidan nedåt på ett bakplåtspapper
Lägg i hönsbuljongtärningarnaoch philadelphiaosten. Rör omtills osten smält. 1hönsbuljongtärningar. 1philadelphiaost, med örter och vitlök. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök i vatten 5 min
Lägg en klick fyllning som en sträng mitt på degen och rulla ihop till rullar. Nyp till ordentligt i kanterna och lägg rullarna med skarven nedåt på en plåt med bakplåtspapper
Blanda i hallonpuren, tillsätt chokladen i tre omgångaroch blanda väl eller mixa med stavmixer. Receptet är hämtat ur boken Gofika, men jag satte min egen lilla prägel påhärlighetengenom att tillsätta lakrits i hallontryffeln
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.