Måste tipsa om den här goda rätten som vi lagade i söndags, blev så gott. Har det i matlådan idag och längtar mig tokig efter lunchen, ja, mer än vanligt alltså
Svenskt viltkött är en riktigt nordisk delikatess. Här, runt stugan stryker det både vildsvin och rådjur, men har ännu inte sett någon hjort “live” som man säger
Samefolkets dag den 6 februari firades över hela norden på många olika vis. Här i Norge och speciellt i Oslo firades den här dagen med en hel del måltidsrelaterade inslag
Älgköttsrulle fylld med källarlagrad seterostlök och soltorkade tomater, viltsås, apelsininkokt kål. palsternackpure och persiljerotsflarnReceptet för 4 personerIngredienser
Älgentrecoté. Stek älgen efter eget tycke, salta och peppra. Bryn orrfilén väldigt snabbt och lägg den sedan att dra av stekfärgen i kokande hönsbuljong någon minut
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.