Viltlax
www.ica.se
www.ica.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Så här gör du Close Bra att veta när du ändrar antalet portioner Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras. Sätt ugnen på 225°C. Salta laxen och lägg den i en ugnssäker form. Blanda grädde, viltfond, sylt, peppar och timjan. Häll över laxen. Tillaga mitt i ugnen i ca 20 minuter. Servera laxen med såsen, pressad potatis, kokta grönsaker, tex haricots verts, och gärna rårörda lingon. För alla Läs noga ingredienserna till fonden annars är rätten fri från gluten och ägg men innehåller mjölk och laktos.
  • Gör laktos och mjölkfri: byt ut grädden mot mjölk och laktosfritt alternativ. Tips Det blir också gott med kalvfond om du inte har viltfond hemma. Lite lingonsylt gör såsen mer vild än tam.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.