400 g
viltfärs av hjort, älg, rådjur eller vildsvin
13 msk
ströbröd
14 msk
mjölk
11 st
gul lök riven
11 st
vitlök pressad klyfta
1½ tsk
paprikapulver
1½ tsk
spiskummin
1 salt
& peppar nymald
12 dl
naturell yoghurt krämig
1½ st
vitlök klyfta
11 st
citron rivet skal
1
salt
11 ask
cocktailtomater
11 kruka
romansallad
11 st
gurka
1 färska
örterBlanda ströbröd, mjölk, lök, vitlök och kryddor. Låt svälla några minuter. Lägg i färsen, salta och peppra och blanda till en jämn fast smet. Gör ett stekprov och justera smaken.
1 Forma
till avlånga stora bullar. Stek i rikligt med smör tills de är gyllene och lätt genomstekta. Trä på spett och lägg på ett stort uppvärmt fat.
1 Blanda
alla ingredienser och smaka av med salt.
1 Arrangera
spett, tomat, sallad, gurka. örter och sås på ett stort fat.
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.