Viltgryta med renskav
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 240 g renskav (1 pkt)
  • 200-300 g färska champinjoner eller annan svamp
  • 1 gul lök
  • 2 dl kokbar crème fraiche 34%
  • ½ dl torkad trattkantarell eller annan svamp
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 msk mango chutney
  • ½ dl portvin
  • 2 enbär
  • 1-2 msk kalvfond
  • 1 msk oystersauce
  • 1 msk soya
  • 1 tsk worchestershiresauce
  • 2 krm timjan
  • 1 krm svartpeppar
  • Smör / margarin
  • Vatten
  • Maizena redning

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.