Viltgryta med karljohanssvamp
www.ica.se
www.ica.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 5 1 röster

Ingredienser

  • Ingredienser Portioner: 4 800 g grytbitar av viltkött (t ex hjort, rådjur eller älg) 2 gula lökar 1 stor morot 5 dl rött vin gärna fruktigt 2 msk konc viltfond 2 msk balsamvinäger 1 tsk socker 1 1/2 msk finhackad färsk rosmarin 1 tsk torkad timjan 250 g karljohanssvamp eller annan svamp 2 msk hackad persilja smör salt nymalen svartpeppar Till servering gnocchi Lägg till i inköpslistan

Beskrivning

Kommentarer

  • anng85

     - 

    Jag brukar servera denna mustiga gryta med potatisstomp med vitlök, smör och persilja. En höjdarmiddag!

Logga in eller Registrera för att kommentera.