Ingredienser 1 kg grytbitar av älg eller annat vilt salt och peppar smör till stekning 1 st gul lök 2 dl rött vin 5 dl viltbuljong 2 msk tomatpuré 4 st enbär 0. 5 dl japansk soja 12 st steklökar 2 st vitlöksklyftor 200 g blandsvamp - rensad Garnering 2 dl lingon Tillbehör potatismos Lägg i inköpslista Måttomvandlingstabell
Vad du behöver1 kg grytbitar av älg eller annat vilt salt och peppar smör till stekning1 st gul lök2 dl rött vin5 dl viltbuljong2 msk tomatpuré4 st enbär0. 5 dl japansk soja12 st steklökar2 st vitlöksklyftor200 g blandsvamp - rensadGarnering2 dl lingonTillbehör potatismos
Lax med smak av kantarell ochlingon. Provade nyligen lax medlingonoch kantarellsås. Lax går att variera med oändligt många smaker och det blir alltid lika gott tycker jag
Servera med vildris och någon kvist av en vacker och passande ört. Mitt under själva plockningen finns det alltid tid att ta fram och karva lite av den där tryffelsalamin
Det här är ett av dom mest bakade bröden av er läsare – lingon – och zucchinibröd. Oavsett så är det värt att lägga upp igen utifall att det är någon av er som missat detta underbara bröd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.