Viltfärsbiffar med svampfräs
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Viltfärsbiffar500 g viltfärs (av älg eller hjort) 100 g blandfärs 1 gul lök 0,75 dl ströbröd 1 dl mjölk 1 ägg 1 msk soja (kikkomansoja) 1 tsk kalvfond 5 enbär, stötta 1 krm torkad timjan, smulad 5 grönpepparkorn, stötta salt peppar olja (till stekning) smör (till stekning)
  • 1 Svampfräs1 gul lök 1 äpple 200 g rökt sidfläsk 1 l kantareller, färska (eller 0,5 l förvällda) 6-8 steklökar (små) 1 knippe färsk persilja smör (till stekning) salt peppar
  • 1 Till servering gräddsås potatis, kokt eller pressad ev svartvinbärsgelé

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.