Programmet är för alla som vill äta renochläkandemat till vardags. Jag har även sammanställt dem för att skapa förståelse för hur en renochläkande kost ser ut för de som vill prova på
Hur som haver ett plättlätt middagstips såhär i början på veckan, prova vetja. Perfekt på vardagar när blodsockret är lågt och alla i familjen vill ha mat nuuuu
Jag har snott delar av ett annat recept till det här, brödsalladen panzanella som jag gärna gör på sommarenoch äter som ensamrätt eller tillbehör till grillat
Självklart kan du byta ut klementinen mot annan citrus. I sig har tofu inte direkt någon smak men den går ju att krydda och marinera till i princip vilken smak du själv gillar bäst, och jag försöker alltid att ha tofu hemma så att jag ska ha ett bra vegoalternativ på lut
Friktionen i maskinen gör att temperaturen kommer att höjas ytterligare. Mat & Bak Smör. Väljer du att värma på degvätskankan du tillsätta saffranet i kastrullen och värma på det tillsammans med mjölk och grädde
Skiva tomatenoch strimla basilikan. Oftast är det väl med blandade känslor som väckarklockan ställs igen, många uppskattar att komma tillbaka till rutinerna i livet igen men på samma gång så är det så skönt att vara ledig och inte ha så många måsten
Rensa grillad kyckling och skär i bitar. Blanda ihop cheme frache med chilisås och kryddor. 1/2 grillad kyckling 2 dl creme fraiche 1 dl chilisås kryddor som salt peppar och salladskrydda 2 bananer skivade. Lägg ner i en form och grädda i ugnen 30 minuter
Årets pumpa ska troligen få sitt uttryck idag innan det blir spanskaläxa tillsammans med W, skjuts till handbollsträningen, släpp av M hos farmor och farfar och L i stan och sen ska jag iväg och ha ett musikalisk litet föredrag för en grupp människor tillsammans med en solist så måndagen är allt annat än ledig den här veckan
Så ända in i hoppsan god, och jag har haft den stora lyckan att få äta den två gånger på en vecka. Såklart bakar jag den hela året om, men oftast byter jag då ut jordgubbarna mot något annat, som granatäpplekärnor till vintern, blåbär till hösten och varför inte hallon till våren, som alltid är det bara att testa sig fram
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.